Datingtips Alkmaar

Daten in Alkmaar

Mensen zeggen vaak over Alkmaar dat daar maar weinig fijne afspraakjes verzonnen kunnen worden. Dit is absoluut niet juist, Alkmaar bezit namelijk de leukste datinglocaties om sprookjesachtig te daten. Wij hebben de beste plekken voor daten in Alkmaar gerangschikt. Van een zinderende en avontuurlijke date tot een gezellige en romantische date, in Alkmaar ondervind je het allemaal! Naast de datingtips van dating Alkmaar hebben wij nog meer handige datingtips om snel een date te scoren. Lees hoe jij in 3 stappen gegarandeerd een date kan hebben. Na het lezen van al deze datingtips kan jij jouw nieuwe liefde zoeken tussen de contactadvertenties Noord-Holland. Daar staan duizenden singles die op zoek zijn naar een leuke date in de omgeving.

Daten in Alkmaar

Dating Alkmaar is de plek met de fijnste cafés om een keer met jouw afspraakje naartoe te gaan. Zoals Grandcafé Het Gulden Vlies is er plezierig en daar kan je de oude stijl nog tegenkomen. Dit antieke café ontvangt veel bezoekers die ervoor zorgen dat daar een gezellige stemming hangt. Je date zal beslist slagen als jullie een keer een kijkje nemen in dit knusse café!

Om bijzonder te daten in Alkmaar moet jij tijd hebben tussen april en september om een keer naar de Kaasmarkt te kunnen. Deze beroemde bezienswaardigheid van de stad levert legio mogelijkheden voor een prettige date. Het Waagplein wordt omgebouwd tot een sfeervolle markthal, alwaar een boel kaasstands te vinden zijn. Daar zie je mensen die in antieke kledij rondwandelen en hun zelfgemaakte kaas verhandelen. Zo heb je verschillende soorten kaas die jij kunt proeven en natuurlijk kopen. Ben jij een heuze kaasfanaat of is jouw afspraakje een kaasmeid? Neem je date dan mee naar de Kaasmarkt waar het te allen tijde heel vermakelijk is!

Dating Alkmaar

Op het strand of in het park op date in Alkmaar

Eerder iets anders dan een lekker kaasje ervaren? Dan kan je tijdens de zomer bijvoorbeeld naar het stadsstrand om wat Caipirinha’s achterover te slaan en wat boten te bezichtigen. Heel prettig om te zitten en erg intiem, vooral in de zomer. Als je vervolgens toch een stuk of 3 rondjes op hebt, kan je even langs het zandstrand om op het gemak met jouw afspraakje een zandkasteel te bouwen. Het lijkt behoorlijk op een werkelijk strand en als jij dan toch enkele rondjes achterovergedrukt hebt, vergeet je heel even dat jij in de stad Alkmaar staat!

Hou jij eerder van wandelen en wil je je date meenemen op wandeling, dan is het zeer leuk om eens door een van de mooiste parken van de Molen van Piet te kuieren. Dit kan jij voortreffelijk doen door het stadscentrum of eenvoudig even langs de Molen van Piet te gaan. Daar kan je tevens op een terrasje rustig zitten en een hapje of drankje verorberen. Deze datingtips lijken nogal voor de hand liggend maar toch moeten die even genoemd worden.

Vergeet overigens de parken net buiten de binnenstad van Alkmaar niet. Bijvoorbeeld de Alkmaarder hout, Westerhout of Oosterhout. Te midden van de Alkmaarder Hout en het Westerhout, is er Het Rekerhout, altijd gezellig om met jouw date ooit langs te lopen indien jullie in de omgeving zijn! Het Rekerhout is een immens park waar jij een prettige tijd kan doorbrengen met jouw date. Daar kan je prachtig wandelen of een langslopen bij de kinderboerderij. Daar zijn tal van vrijwilligers die je vragen kunnen beantwoorden aangaande de dieren die daar te zien zijn. In het park kan je met zekerheid een geslaagde afspraak hebben aangezien er voor ieder wat wils is.

Actief daten in Alkmaar

Mocht je echter besluiten om een actieve date te doen, dan kan je naar de Escape room. Dit is heel vermakelijk om te doen daar je in de winter of zomer steeds iets te bezoeken hebt! Kies met jouw date voor de Meent daar die absoluut niet mag ontbreken. Daar kan je schaatsen en dat doet het immers altijd goed op een date. Een rondrit schaatsen, misschien wel in elkaars armen vallen en vervolgens iets warms verorberen om de date af te sluiten.

Wat nu wanneer jij liever op de idyllische toer wil doorgaan? Dan kies jij om sprookjesachtig te daten in Alkmaar. Doe zoiets juist niet door een stuk kaas te kopen in het patroon van een hartje. Dan kan je veel beter aanschuiven bij het IJkgebouw of Heeren van Sonoy aan de oostkant van het stadscentrum. Daar mogen jullie de buik volstoppen met allemaal lekkernijen. Ken jij trouwens die romantische films waarbij het met bakken uit de hemel komt tijdens een zoenmoment van de smoorverliefde hoofdpersonages? Afgezien van een droevige setting een romantisch moment, echter hier kan je zoiets nog een keer zelf met jouw date meemaken.

Wat wanneer je nou niet in het stadscentrum van Alkmaar wil afspreken met je date? Vergeet dan absoluut de thuisafspraak niet, want tevens dat gebeurt nog altijd. Het is wel achterhaald doch het doet het te allen tijde goed tijdens een eerste date. Wees origineel en maak jouw date het hof door het knus te maken met een lekker hapje en drankje. Daarna misschien intiem Netflix starten en het chillen kan losbarsten. Een bankdate is zeer idyllisch en zo heb je alle tijd voor elkaar zonder dat jullie afgeleid worden door andere personen.

Date in Alkmaar

Dating Alkmaar heeft genoeg te bieden

Voor de beste date in Alkmaar kan jij het beste naar de Grote kerk gaan. Daar heb je Het Gulden Vlies of Hofman die beiden perfect zijn om een date te hebben. Daar kan je met jij afspraakje zalig tegen elkaar aan zitten in een sofa. Neem beiden wat te drinken om vlug iets losser te komen en het romantisch te maken. Schuif steeds dichter naar je date toe en laat jouw interesse in haar blijken, geen enkel persoon zal jullie nog komen storen. Zijn jullie uitgedronken of uitgepraat, neem jouw afspraakje dan mee op een wandeling door de stadskern. Wandel, arm in arm langs de Molen van Piet en de prachtige huizen van Alkmaar en doe gezamenlijk wat ideetjes op voor wat gaat komen. Mochten jullie werkelijk ogenblikkelijk verliefd op elkaar zijn dan is dit de perfecte date om echt eens te ondernemen.

Vanaf de loopbrug kan je richting het Waagplein wandelen voor een tweede drankje bijvoorbeeld. Denk dan onmiddellijk aan alle andere opties die al beschreven zijn. Neem eventueel een plattegrond van de stad mee teneinde nog tal van andere plaatsen te bezichtigen. In een van de omliggende boetieks in het stadscentrum van Alkmaar vind je eenvoudig een plan. Die kleine souvenirshops zijn absoluut een kijkje waard. Daar zie je waarschijnlijk enige memorabilia om aan de eerste date in Almaar te memoreren.

Oftewel, dating Alkmaar heeft voldoende te beleven om een onvergetelijke dag met je nieuwe liefde te ervaren. Wacht niet meer en zoek je nieuwe liefde tussen de contactadvertenties Noord-Holland. Daar vind je duizend vrijgezellen die op zoek zijn naar hun mister right. Bekijk hoe je direct succes kunt hebben met je contact door in 3 stappen gegarandeerd een date door te lezen. Door het lezen van die datingtips leer jij hoe jij in een korte tijd van contact hebben overgaat tot daten. Laat jouw nieuwe liefde niet wachten en gebruik de datingtips van dating Alkmaar om snel resultaat te halen.

Dating Noord-Holland