Datingtips Den Haag

Daten in Den Haag

Of je nou een romantische overnachting wilt uitstippelen of gewoon andere ideetjes zoekt om er op een dag zalig op uit te gaan, bij Dating Den Haag heb je iedere keer wat uit te voeren. Zo ook met minder goed weer zijn er voldoende mogelijkheden. Het gaat er immers niet om wat je uitricht, enkel dat het uitzonderlijk is voor jouw date in Den Haag, waar jij mee op pad bent! Hier geven wij jou datingtips voor Den Haag en de omgeving. Lees hier wat jij allemaal kan doen bij het daten in Den Haag. Als jij weet wat jij op jouw eerstvolgende date gaat doen kijk dan snel bij de contactadvertenties Zuid-Holland om jouw match in de buurt te vinden!

Dineren met jouw date in Den Haag

Romantisch dineren voor twee

Kies voor dineren voor twee binnen bij het daten in Den Haag. Dineren bij kaarslicht doet het altijd goed bij zo een eerste date. Zo kan je onder andere naar The Penthouse gaan waar je bovendien met je date slapen. Nu zal dit wellicht niet op een eerste date plaatsvinden, maar indien het zo goed vlot tussen jullie beide zit er mogelijkerwijs toch wel een overnachting in! Wat ook erg leuk is om uit te richten met je date, is bijvoorbeeld dineren in een tram. Dating Den Haag biedt immers het Tramrestaurant Hoftrammm om te dineren. Altijd al eens willen rondgereden worden om in een tram tijdens het eten? Dan is dit zeker een aanrader om op een dag te bezoeken samen met jouw aankomende date!

Genoeg keus voor een succesvolle avond

Geef je liever de voorkeur aan bijvoorbeeld een Indiaanse eetgelegenheid? Dan zal een bezoekje aan het Indiaans restaurant Maharani absoluut de moeite waard zijn. Je zult geen zelfverwijt krijgen van de heerlijke maaltijden die ze daar serveren! Of bezoek samen met jouw date het paleis waar het toprestaurant Dekxels gevestigd is. Een bezoekje daar met jouw date zal je absoluut verassen doch niet slechts een bezoekje, je kan er heerlijke menu’s krijgen en de volledige avond kostelijk zitten om appetijtelijk te tafelen! Leef je eerder voor de tapa’s dan is Leef Tapas en Triana absoluut voor de liefhebber een bezoekje waard! Lekker kleine hapjes die voorgeschoteld worden en een avondje ongestoord zitten is daar zeker bij voor jouw date en jij! Restaurants en café om romantisch te daten in Den Haag zijn er genoeg.

Dating Den Haag en Scheveningen

Toch liever een drankje?

Dating Den Haag heeft ook de Havana bar, voor diegene die op zijn of haar eerste afspraakje een dansje durft te wagen. Daar kan je in Cubaanse stijl een heerlijke cocktail opdrinken maar met de swingende muziek die daar gedraaid wordt, zal je jouw heupen niet ongemoeid kunnen houden. Voornamelijk in de zomermaanden is het er super gezellig aangezien je zowel binnen als buiten op het terras kan zitten! Geniet je door deze Cubaanse stijl van de fijne sferen en muziek dan kan je bijvoorbeeld nog even het Grandcafe Haagsche Bluf bezoeken. Hier is een ander soort muziek maar ook erg gezellig. Ze hebben er fantastische arrangementen, die moet je dus bepaald niet missen.

Daten op het strand van Scheveningen

Als je dan toch in Scheveningen bent met je date dan mag je de Zanzibar echt niet missen. Iedereen in Scheveningen en Den Haag kent de Zanzibar. Daar is het altijd gezellig druk en er draait enige muziek. Er komen ook dikwijls vermakelijke bandjes die daar optreden. Het is pal voor het Kurhaus, dus tja die sla je met je date dan toch ook niet meer over? Natuurlijk heb je in Den Haag bovendien een Van der Valk hotel zitten. Als je met jouw date een nacht wil vertoeven omdat je de volgende dag een tijdje over het strand van Scheveningen wil kuieren, dan is Van der Valk wel een aanrader om een nachtje te reserveren. Ook Kasteel de Wittenburg is heel idyllisch en gezellig om eens te bezichtigen en jouw date mee naartoe te nemen.

Actief daten in Den Haag

Natuurlijk heb je met Dating Den Haag nog veel meer plekjes om een avondje uit te pikken met jouw date. Zo kan jij de longen uit je lijf zingen in de karaokebar The Thai Princes. Daar zal je zeker zijn van een prettige zingende date of ga eenvoudig eens op bezoek bij muziekcafé De Paap. Daar speelt heerlijke muziek waarop te zingen en dansen is! Wil je het toch liever in de romantische sferen houden met jouw date? Dan kan je onder andere eens naar de wijnproeverij Bouzy Wine & Food gaan. Smakelijk wijnproeven en kleine tapas eten en in de tussentijd de beste wijnen die er zijn proberen. We gaan nog kort verder met de muziek, zo heb je ook een erg gezellige jazzbar dat is Murphy’s Law. Daar zal je zeker gebakken zitten met jouw afspraakje om een avondje door te komen.

Date in Den Haag

Dating Den Haag heeft nog meer om te ontdekken

Maar bij het daten in Den Haag is nog veel meer te verrichten! Je kan er een rondje skiën of karten of gamen in De Uithof of wat dacht je van GlowGolf? Met al deze datingtips heb je niet genoeg aan één date. Naar Den Haag kan je jouw afspraakje zelfs verscheidene keren mee naartoe nemen. Voor een tweede of wellicht wel een derde date mochten de andere dates tot een succes hebben geleid. Voor een vredzame ontspannende date, hebben we als afsluiter nog een Rondvaart in Den Haag. Daar kan je met meerdere mensen een heerlijke high tea arrangement nuttigen en genieten met jouw date van de Rondvaart! Het is er vaak erg druk, dus reserveren is aan te raden! Maar mocht je een plekje weten in de wacht te slepen, dan kan je hier met jouw afspraakje een avondje gezellig zitten!

Zoals jij hebt kunnen lezen heeft Dating Den Haag enorm veel te bieden en kan jij met jouw date alle kanten op. Nu is het aan jou om de eerste stap te zetten en op zoek te gaan naar jouw nieuwe liefde. Lees hier verder om te lezen hoe jij in 3 stappen gegarandeerd een date kan hebben. Weet jij hoe jij het gaat aanpakken kijk dan snel tussen de contactadvertenties Zuid-Holland om in jou omgeving een date te scoren.

Dating Zuid-Holland